Select Page

Däck

Komplett lösning för hela bilen.

När du anlitar oss behöver du ingen annan däckservice. Nedan finns exempel på olika arbeten som vi utför. Välkomna!

Vill du boka tid?

Däckbyte 249:-

När du anlitar oss behöver du ingen annan däckservice. Nedan finns exempel på olika arbeten som vi utför. Välkomna!

Fälg på och av från 400:-

Hjulbalansering 150:-
Vid obalans i hjulen försämrar man både vägegenskaperna samt körglädjen. Med våra toppmoderna instrument kan vi köra ovalitetskontroll, vägtrycksmätning samt optimera dina hjul.

Däckreparationer
Våra välutbildade däcktekniker har stor kunskap inom däckskador. Efter besiktning av skadan kan vi avgöra om däcket är säkert att reparera för trygg fortsatt körning.

Däckomläggning
Låt oss lägga om dina däck tryggt och säkert. Vår däckverkstad klarar av allt från större dimensioner och ny teknik som kommer med nyare bilar.

Försäljning – Däck
Vi har premiumdäck i olika storlekar från olika tillverkare. Rätt däck till din bil ökar säkerheten, minskar utsläpp och ger lägre bränsleförbrukning.

Hos oss hittar du ett stort utbud av nordiska friktionsdäck. Det är dubbfria däck som är speciellt framtagna för vårt nordiska vinterklimat, och bland annat innehåller en mjukare gummiblandning. Europeiska friktionsdäck är anpassade till varmare temperaturer och våta vägar och bör inte användas norr om Skåne.

Försäljning – Fälgar
Vi har fälgar i både sportig och klassisk design. Rätt fälgar kan ge din bil ett helt nytt utseende.

Det finns även vinteranpassade fälgar, vilket innebär att de har en stark och motståndskraftig lack som står emot salter och därmed minskar risken för korrosion. Vi tillhandahåller flertalet olika märken, modeller och varianter.

Hör av er till oss för offert!